Coworking en makerspaces

Fosbury & Sons

U bent freelancer of zelfstandige en u hebt geen zin om altijd thuis te werken. U zoekt een betaalbare plek waar andere ondernemers ook flexibele kantoorruimte huren en waar u ook kan netwerken of vergaderen. Dan is coworking uw formule.

Een makerspace is een creatieve plek waar u (z)onder begeleiding gebruik kan maken van machines en oude technieken maar ook van allernieuwste technologieën. U kan er uw ontwerp testen, een prototype maken, nieuwe fabricageprocessen ontwikkelen of een eerste oplage produceren. Soms is een makerspace ook een hackerspace; een locatie waar gelijkgestemden samenwerken aan projecten. 

 

Uw coworking of makerspace in stad Antwerpen op deze kaart? Vul uw gegevens hier in.

Alfabetische lijst van coworking en makerspaces in stad Antwerpen

AAIR 

AAIR is een kunstenaarsgerichte organisatie en biedt tijd, ruimte en mobiliteit aan vanuit de ambitie duurzaam bij te dragen aan de ontwikkeling van de artistieke praktijk van kunstenaars. AAIR beheert 12 ateliergebouwen in Antwerpen en verhuurt betaalbare werkruimte aan bijna 200 kunstenaars en creatieve ondernemers.

Acospace  

Acospace staat voor Antwerp Coworking & Office SharingSpace. Acospace biedt zowel flex als fixed solutions aan. De ene dag met anderen aan dezelfde tafel werken, de andere dag liever wat meer privacy, binnen een paar maanden toch de behoefte aan een vast kantoor? Alles is mogelijk.

Antwerp Business House 

Antwerp Business House is een vijfsterrenhotel voor bedrijven. Onze kantoren bevinden zich in de historische patriciërswoning “De Cleyne Halve Maene”, in het oude stadscentrum van Antwerpen. Heeft u geen behoefte aan een permanent kantoor, dan kunnen wij u een adres en dienstverlening bieden voor uw Antwerpse vestiging. Desgewenst begeleiden wij u bij de oprichting met juridische, sociale wetgeving en fiscaliteit, alsmede personeelsadministratie.

Antwerp Business Suites 

Antwerp Business Suites (ABS) biedt de mogelijkheid een werkplek te huren voltijds, halftijds of via een flex kantoor (drop-in). De kantoren met een oppervlakte van 700m² werden recent volledig herbouwd en omgevormd tot moderne, up-to-date bedrijfsruimten.

Antwerp South Business Center 

Het Huis van Parein ligt aan het Antwerpse Zuid, in het hart van de meest trendy buurt van Vlaanderen, met een overvloed aan leuke restaurants en hippe brasseries. Vandaag herbergt het pand exclusieve kantoorfuncties, salons en vergaderruimtes. Het voldoet aan alle eisen die aan een modern en hedendaags business center worden gesteld.

Baas 

BAAS BURO is een coworking space van BAAS, een project voor jonge ondernemers tussen 18 en 30 jaar. Op ZOLDER, de hoogste verdieping van Kavka creëert BAAS een oase van creativiteit, inspiratie en ondersteuning voor jonge ondernemers die hun eerste stappen zetten. BAAS BURO wil een netwerk zijn van jongeren met goesting. Het draait er niet om wie de grootste is, maar om hoe we jou kunnen helpen groeien als ondernemer.

Bar d’office Antwerpen 

Bar d'office is een netwerk van co-working spaces in Vlaanderen en Brussel. In Antwerpen vindt u de werkplek in De Winkelhaak | House of C, op wandelafstand van het Centraal Station

Bar Leon 

De coworking van Bar Leon bevindt zich op de tweede verdieping en biedt plaats aan vier mensen die vast een plaats huren. Bar Leon is dus geen inloop werkplek waar u per dag of per week terecht kan. De coworking is 24/7 toegankelijk, u huurt een eigen desk en kan er een pc zetten. De ruimte kan op slot en beschikt over een goed set speakers, spotify, printer & internet. De huur is incl. koffie & thee.

BE OFFICES 

Coworking werkplek | Virtueel kantoor | Maatschappelijk adres. Zoek je flexibele kantoorruimte en/of een virtueel kantoor in Antwepren? BE OFFICES biedt professionele kantoren en aanvullende diensten op maat.

Benelux Businesscenter 

Benelux Businesscenter biedt co-workingspaces aan in de rand van de stad.

BNO The Factory 

"The Factory" is een businesscenter dat, met een knipoog naar Andy Warhol, is gebouwd in een oude drukkerij.
U kan in "The Factory" in alle openheid en transparantie een kantoor huren en naast de huurovereenkomst op maat, kan u tevens genieten van 24/7 toegang tot een commercieel rijke omgeving, met oa. een Lounge, een Koffiecorner en een rokersruimte.

BorgerHub 

Als (startende) ondernemer op zoek naar een plek met een ziel om uw droom te verwezenlijken? Of op zoek naar een mooie ruimte voor een lezing, workshop of vergadering? BorgerHub is een oase van rust en schoonheid op de drukke Turnhoutsebaan met verschillende multifunctionele ruimtes. BorgerHub draait om mensen en hun verlangen om iets op te bouwen en elkaar te inspireren in een positieve en creatieve omgeving.

Brain Embassy 

Deze co-working ruimte ligt vlakbij het vernieuwde Operaplein, aan het begin van de Meir. Dat is op wandelafstand van het Centraal Station en de bussen op de Rooseveltplaatys. Ook vele tramlijnen hebben hier een halte. Bij Brain Embassy kan u werken vanuit een hangmat, aan de bar of samen met andere ondernemers aan een grote tafel. U kan verder kiezen tussen een bedrijfsunit, de gemeenschappelijke ruimte, een vergaderzaal of een privékantoor. 

Cloud House 

Cloud House is een high-end business center op 200 meter van het Centraal Station en het bruisend centrum van Antwerpen. 

 

Co-Left 

Co-Left is een luxueuze co-working space op het groene Linkeroever. Weg van alle drukte en buiten de Antwerpse ring, biedt Co-Left een huiselijke sfeer waar u zich in volle rust kan focussen. Er is keuze uit individuele flex desks, ruime meeting rooms of permanente kantoorruimten.

 

Condo 

Condo is een co-working voor creatives en biedt een netwerk aan van creatieve professionals. Deze locatie ligt in het noorden van Antwerpen. Condo's visie is ecologisch en duurzaam.

 

Coworking StartBloc 

Bij Coworking StartBloc kunnen starters terecht om te werken, onderling te connecteren en gasten te ontvangen. Naast een open ruimte met werkplekken en een zithoek, vindt u er ook een trendy vergaderfaciliteit. Er zijn gratis koffie en thee voorzieningen. Corworking StartBloc voorziet alle technische voorzieningen die het hedendaagse werken met zich meebrengen - van snelle wifi tot printen.

Creative Whereabouts 

Creative Whereabouts is een flexibele werkplek in Wilrijk. Er is ruim 1000 vierkante meter aan private kantoren. Daarnaast zijn er open en gesloten werkplekken beschikbaar. Er zijn ook break-out, meeting & presentatie faciliteiten. Via de Workero app of www.workero.com kan u een account aanmaken en een plek reserveren.

C-space Antwerp 

C-space Antwerp is een flexruimte voor de buurt die gebruikt kan worden voor organisatie van allerhande activiteiten. Ook voor lokale ambassadeurs en ondernemers zoals verenigingen, freelancers en bijberoepers biedt c-space de ruimte om te werken of producten en diensten voor te stellen.

De Winkelhaak | House of C 

De winkelhaak, vlak bij het station Antwerpen-Centraal, is een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren, vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers vindt u er ook een eigenwijze designgalerij, een unieke evenementenruimte en de beste koffiebar van heel Antwerpen.

De IJsfabriek 

Uw medewerkers bijscholen, onderhandelen met uw zakenpartners, of klinken op jullie samenwerking? Bij De IJsfabriek boekt u de geknipte ruimte voor elke vergadering, opleiding, receptie of meeting.

De Koekenfabriek 

De Koekenfabriek is een gedeelde werkruimte in het hartje van Merksem. Freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen vinden hier een plek om rustig te werken, elkaar te ontmoeten en klanten te ontvangen in een inspirerende omgeving.

De Wolkammerij 

Coworkingplekken en de mogelijkheid tot flexwerken in Hoboken. Gespecialiseerd in ateliers, opslagruimtes en individuele kantoren.

DOTS Coworking 

DOTS is een workspace in Antwerpen waar freelancers en starters 24/24 en 7/7 terecht kunnen om te werken, onderling te connecteren, gasten te ontvangen en events te organiseren. Het huren van vergaderzalen kan zonder abonnement voor de coworkingspace. Spring gerust eens binnen!

Faber Makerspace 

Faber Makerspace is een atelier voor creatieve makers, een plek waar designers en makers elkaar ontmoeten, experimenteren en projecten uitvoeren. Technologieën en technieken als lasercutter, 3D-printers en een zeefdrukruimte zijn er te vinden. U kan er terecht om met de machines te werken, maar ook voor advies op technisch of creatief vlak.

Fablab+ 

FabLab+ is een creatieve werkplaats. In FabLab+ kan u al uw creatieve ideeën komen uitwerken. Een greep uit het aanbod: 3D printen en scannen, lasersnijden, frezen met CNC-machines, werken met een robot...

Fosbury & Sons 

Fosbury & Sons is een humane werkplek waar zowel kleine als grote bedrijven hun kantoor houden. Een plek waar mensen kunnen samenwerken, van elkaar kunnen leren en waar ook ruimte is voor ontspanning. Van een privaat kantoor voor een volledig team tot een flexibel lidmaatschap; wij bieden een brede waaier aan oplossingen aangepast aan uw behoeften. Naast werkplekken bieden wij ook unieke meetingruimtes en event venues. Het in-house restaurant is de ideale plek om te genieten van een gezonde en lekkere lunch.

Frame 141 

Frame 141 is de coworking space voor creatieve gebruikers. Grote troeven zijn de karaktervolle bureauplaatsen in een industrieel pand, de gezellige Zuidtuin, de aanwezigheid van een foto- en videostudio en de nabijheid van het station van Berchem.

Friday Cowork 

Friday Cowork is een coworking space voor creatieve professionelen.

Girlsmode 

Girlsmode is het platform voor jonge ambitieuze vrouwen. Onze missie is om vrouwen samen te brengen, te laten connecteren en bovenal te ondersteunen. In onze coworking draait het rond samenhorigheid, plezier, onszelf niet altijd té serieus te nemen, bijleren en elkaar helpen. Wij geloven in samenwerken, krachten bundelen en gewoon eens van ideeën te kunnen wisselen. U hoeft het echt allemaal niet alleen te doen. Want caring is talentsharing. Ons geloof is dat iedereen zijn talenten en kwaliteiten heeft die complementair kunnen zijn met anderen. Door ruilhandel, elkaar wat bij te leren of krachten te bundelen, bereiken we indrukwekkende resultaten die we met veel overtuiging de wereld in kunnen zetten.

Greenhouse Antwerp 

Greenhouse Antwerp verenigt perfect alle kwaliteiten van een flexibele werkplek, in een vernieuwende werkomgeving met een moderne, inspirerende en professionele infrastructuur. Flexwerkers kunnen aanschuiven aan verschillende hippe werkplekken opgesteld in loungestijl. Greenhouse Antwerp is dé plaats bij uitstek om uw bijeenkomsten te organiseren. Weg van alle drukte krijgt u een ruime keuze uit 9 professioneel ingerichte vergaderruimtes, gaande van 2 tot 24 personen. Dankzij een uitgebreide dienstverlening kan u zich uitsluitend op uw werk concentreren. De ontvangst van uw relaties nemen wij voor onze rekening.

House of Ape 

Gelegen in hartje Zurenborg vlak bij het station bevindt zich, in een uniek pand, House of Ape. Een inspirerende coworking space die van uw werkleven uw favoriete happy place maakt. Ze doen dit door hun levendige community van freelancers, zelfstandigen, start-ups en werknemers te verenigen door events, lunches, workshops en after work drinks. U vindt er een Scandinavische warme inrichting met snelle wifi, printmogelijkheden, drie vergaderzalen, een eigen lunch concept en een zeer groot terras gericht op het zuid.

House of Innovation 

House of Innovation – kortweg Hoi – is een co-creatie werkplek in Antwerpen Noord dat werkplekken en meetingruimtes ter beschikking stelt voor bedrijven. House of Innovation is ontstaan vanuit het geloof dat u zelf een betere toekomst kunt ontwerpen als u een veilige haven hebt waar u kan nadenken, vergaderen en (samen)werken om een nieuw perspectief te krijgen en uw expertise en energie kunt delen.

House of Reputations 

Deze coworkingplek vlakbij het Centraal Station in Antwerpen biedt plaats aan 12 coworkers. Het is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalige coworking space waar een fijne, creatieve sfeer heerst. Het kantoor beschikt over alle faciliteiten die u nodig hebt om u professioneel te omkaderen.

Humaniti 

Humaniti hoort bij Bar d'office, een netwerk van co-working spaces in Vlaanderen en Brussel. In Antwerpen vindt u ook een werkplek aan de Italiëlei.

Humgy South 

Humgy South creëert coworking spaces die uw productiviteit naar een hoger niveau tillen, zodat u meer tijd overhoudt voor de dingen en de mensen die er echt toe doen. Een nieuwe manier van werken, op maat van uw leven. 

Kopland 

KOP staat voor Kunstenaars Ondersteunend Platform en ondersteunt en stimuleert kunstenaars en creatieve ondernemers uit Antwerpen en (verre) omstreken met een unieke coworking en atelierruimte in hartje Antwerpen, met infosessies voor (startende) ondernemers en met presentatiemogelijkheden in KOP's in-house exporuimte. KOP maakt samenwerking en uitwisseling tussen Antwerpse en internationale kunstenaars mogelijk en zet zo de Antwerpse kunst en cultuur op de (wereld)kaart.

Kubrik 

Kubrik is een coworkruimte gelegen in het jongerencentrum Kavka. Ontmoeting en inspiratie staan er centraal. Professionelen uit het jeugdwerk en jonge, creatieve organisaties delen een plaats die niet enkel een fysieke werkplek is, maar ook een creatief netwerk en een ruimte vol expertise in het centrum van Antwerpen. Kubrik beschikt over twee eigen vergaderzalen en een keuken.

Level 9 

Level 9 heeft als missie om kwaliteitsvolle en kostenefficiënte coworkspaces aan te bieden voor technologie start-ups en kleine bedrijven. Level 9 staat garant voor een creatieve en technologische omgeving waar u met andere IT professionals kan samenwerken, advies kan vragen en ideeën kan uitwisselen. 

Level 9 bevindt zich vlakbij de belangrijkste begin- en eindhaltes van bussen en trams én op wandelafstand van het Centraal Station. Op de 9de verdieping van de President Building kan u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad.

LODGE.co 

LODGE.co is een nieuwe coworkingspace vlakbij Antwerpen-Centraal. U combineert er de ongedwongen sfeer van thuis met de faciliteiten en service van een bedrijfsomgeving zoals supersnel internet en lekkere catering. Er zijn verschillende formules mogelijk zodat elke professional er een flexdesk, kantoor of meetingroom vindt op zijn of haar maat.

Makerspace Antwerpen 

Op het gelijkvloers van The Beacon bevindt zich een laboratorium voor stedelijke vernieuwing. In dit atelier met nieuwe digitale productietechnieken, elektronica en een ruim assortiment aan materiaal, wordt constructief met bedrijven, organisaties en burgers samengewerkt aan een sterker Antwerpen. Innovatieve technieken kunnen hier aangeleerd worden. Er kan ook gebruik gemaakt worden van deze technieken om een concept te verfijnen tot een technisch sterk prototype dat gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is.

Multiburo / Le Spot 

Kantoren, coworking en vergaderzalen in Antwerpen, op 20 meter van het Centraal Station. Dit gebouw ligt in het hartje van een beveiligde wijk in volle ontwikkeling. Ons vastgoedaanbod stelt standingvolle ingerichte burelen voor vanaf 14 m² met een buitengewoon zicht op het station van Antwerpen. Alle privatieve kantoren zijn volledig ingericht en beschikken over klimatisering, internetbekabeling en daglicht. We bieden eveneens een vastgoedoplossing aan van privéloten vanaf 99 m², vestiging van de maatschappelijke zetel van uw bedrijf en vergaderzalen.

Mundo-a 

Kantoren en coworking in een gloednieuwe bio-ecologische passiefbouw, gericht op vzw’s, ngo’s, duurzame en sociale bedrijven. Mundo-a is een van de vijf Belgische Mundo-centra, de thuis van meer dan 150 organisaties die werken aan een betere wereld. Er zijn vijf gedeelde vergaderzalen, een dakterras en een tuin om te ontspannen. Gelegen in bruisend Borgerhout, op wandelafstand van het Centraal Station.

Offis 

Offis is een werkplek en ontmoetingsplaats voor ondernemers die meer buiten kantoor werken dan op kantoor zijn. Offis voorziet een bureau met locker. Ondernemers kunnen hier hun maatschappelijke zetel vestigen. 

Plein Magazijn 

Plein Magazijn is een ecologisch gerenoveerde voormalige werkgarage van 1946 met een enorme loods, gelegen op de grens van Borgerhout en Antwerpen. De site bestaat uit diverse kantoren, ateliers en shared offices, waar diverse ondernemers gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijke grote keuken, een overdekte binnenkoer van 250 vierkante meter voorzien van  groen, een gezamenlijke vergaderzaal en gezellige verstophoekjes.

Regus Antwerp Atlantic House 

Dit prachtige center bevindt zich in het hart van de haven van Antwerpen. Een dynamische omgeving waar veel grote en internationale bedrijven zijn gevestigd. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer naar het centrum van Antwerpen. Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen.

Regus Antwerp Berchem Station 

Het dagkantoor in station Berchem in Antwerpen ligt in een modern groen glazen en granieten kantoorgebouw aan de rand van de stad. Het dagkantoor ligt op de derde verdieping van een kantoorgebouw van vier verdiepingen, op slechts vijf minuten van het TGV-station Berchem. Het gebouw is goed gelegen ten opzichte van de ringweg rond Antwerpen die aansluitingen biedt met Brussel, Nederland en Duitsland. De luchthaven en de haven liggen in de buurt.

Regus Antwerp City Centre 

Het Business Center Antwerpen City Centre ligt midden in het centrum van de Belgische zakenwereld, op een strategische locatie met veel multinationals. Deze bedrijven, die actief zijn in uiteenlopende branches zoals de diamanthandel en de petrochemie, profiteren van een unieke internationale omgeving, snelle toegang tot een van de grootste zeehavens van Europa en treinverbindingen naar Brussel, Amsterdam en Parijs.

Regus Antwerp Harmonie 

Deze locatie, die zich in het zuidelijke district van het Antwerpse stadscentrum bevindt, is eenvoudig te bereiken vanaf de Ringweg, de rijkswegen E19 en A12 vanuit Brussel en de E17 vanuit Gent. Het center ligt op loopafstand van verschillende openbaar vervoersopties.
Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan, waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, 2 flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen.

Regus Express Antwerp Central Station 

Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Antwerpen, in het hart van de wereldberoemde havenstad. Ze biedt een rustige omgeving waar u zich kan concentreren op uw werk wanneer u onderweg bent. Bovendien ligt deze Regus Express-locatie in de buurt van het internationale zakendistrict en beschikt het station over snelle treinverbindingen met Brussel, Amsterdam en Parijs.

Retailhub 

Coworkingplekken in een dynamische mix van commerciële en kantoorruimtes, vlakbij het inspiratiecentrum Retailhub. Deze locatie in de Stadsfeestzaal biedt een specifieke ontmoetings- en werkomgeving. Vlakbij bedrijven die gepassioneerd zijn door retail, FMCG en marcom is het de ideale plek om inspiratie op te doen, contacten te leggen en ideeën te laten groeien.

Spaces Berchem Post X 

In het bruisende Berchem biedt Spaces Post X energie-efficiënte kantoren in loftstijl en stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes. Deze kantoren bevinden zich pal op de ring rond Antwerpen en zijn gunstig gelegen voor wie met de auto, bus, trein of fiets komt. Voor wie het openbaar vervoer neemt, ligt het treinstation Antwerpen-Berchem op een boogscheut van de site, bereikbaar via de voetgangersbrug. Spaces staat garant voor een geweldige werkomgeving die mensen de kans biedt om werk en vrije tijd handig te combineren.

Stokers 

Stokers is een creatieve coworking space, gevestigd in de voormalige stookplaats van het Militair Hospitaal in het Groen Kwartier. Een prachtig gerestaureerd gebouw waar het vuur van creatief Antwerps talent wordt aangewakkerd.

Wat maakt Stokers zo bijzonder?
• De prachtig gerestaureerde industriële architectuur
• De professionele omkadering
• De focus op creatief én efficiënt werken: "All work, no play"
• De unieke Stokers gilde

Tech. Lounge Antwerpen 

Tech.Lounge Antwerpen bevindt zich op de 3de verdieping van het Conference en Business Center BluePoint Antwerpen te Berchem. Het is een ultramoderne coworkinglocatie, uitgerust met nieuwe technologische toepassingen. De locatie omvat 1.000 m2 werkruimte met flexibele werkplekken, kleine kantoren, ontspannings- en netwerkzones, vergaderzalen en een digitale Brainstorm Lounge.

The Creating Collective 

The Creating Collective wil het als collectief eenvoudiger maken om van product idee tot prototype en van prototype tot go-to-market te gaan zonder kwaliteit en vakmanschap uit het oog te verliezen. Het is een community van gelijkgestemde zielen die hun verzekerde machines en kennis ter beschikking stellen van hun leden. Het collectief hecht belang aan lokale en duurzame productie maar houdt de economische haalbaarheid in het oog. U kan bij hen samenwerken aan projecten of gebruik maken van projectgarages. Samenwerken en delen van expertise wordt aangemoedigd, maar er is ook het besef dat niet elk project geschikt is voor "open hardware" benadering.

The Loft Business Center 

The Loft Business Center beschikt over moderne, volledig ingerichte en instapklare kantoren, coworking spaces en virtuele kantoren. De kantoren zijn 24/7 toegankelijk voor de gebruikers en uitgerust met een elektronisch toegangscontrolesysteem.

The Park Residence 

Meer dan 300 vierkante meter aan flexplekken, vaste bureaus, vergaderruimtes met de nieuwste technische snufjes en gezellige informele hoekjes voor een ontspannende babbel of een efficiënte brainstormsessie. Grote, open ruimtes met uitzicht op de kruinen van de statige bomen van het Rivierenhof. Een groene oase van rust midden in het drukke stadsleven.

Urban City 

Een oud pakhuis omgevormd tot een ruimte van meer dan 4000 vierkante meter aan vergaderruimtes en kantoren gelegen aan 't bruisende Eilandje. Hier kan u bovendien gebruik maken van verschillende open ruimtes en gemeenschappelijke keukens met zicht op de jachthaven en het Museum Aan de Stroom. Er zetelen meerdere bedrijven die actief zijn in allerlei uiteenlopende sectoren. Kortom, een unieke werk- en ontmoetingsplek.

Voidwarranties 

VoidWarranties is een hackerspace. Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen om aan hun projecten te werken en materiaal en kennis te delen. VoidWarranties kan van alles zijn: een woonkamer, een materiaalshop, een kunstenstudio, een klasruimte, een fabriek of een vergaderruimte; dit afhankelijk van wat er gaande is.

Walking Robot Lab 

Momenteel helaas gesloten wegens renovatie! Maar Walking Robot Lab beschikt over een grote collectie machines voor het bewerken van metaal, goud en zilver, hout, vinyl en om te printen. Alles wat je nodig hebt om je project uit te werken.

ZMo 

ZMo, een medial productiehuis in centrum Antwerpen, verhuurt een coworking space voor twee à drie personen. Gelegen in een grote loft (24/7 toegankelijk, vlakbij ‘t Eilandje) met een keuken, 2 toiletten, zithoek, materiaal- & aparte vergader/lunchruimte. Inclusief snelle wifi, printer en schoonmaak.

Contactgegevens

Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen

Delen