Stad Antwerpen stimuleert groei bij ondernemers

Schrijf in voor de matchmakingevenementen

Elk jaar trekt de stad budget uit om initiatieven te ondersteunen die de Antwerpse ondernemer stimuleren om te groeien. Er wordt ook dit jaar financiële steun gegeven aan evenementen waarbij matchmaking op het vlak van kapitaal, talent en businesswerking centraal staat.

Als onderneming kan je deelnemen aan deze events: andere ondernemers ontmoeten en zo jouw kennis vergroten. Er is vast een event dat aansluit bij jouw interesses. Schrijf zeker in en kies voor de toekomst.

  • Het Find Your Team rekruteringstraject van Netwerk Ondernemen, is een uniek concept voor scale-ups om talent aan te trekken. Samen met peers wordt er sterk ingezet op talentsourcing, insight sharing & leer je authentieke, spot-on videovacatures maken. Schrijf in voor 1 oktober. Met de steun van de stad kan je dit - 6 weken durende - traject volgen aan 50% korting.
  • Op 20, 21 & 22 oktober organiseert de UAntwerpen in samenwerking met de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, het MoMu, de Antwerp Management School en met steun van de stad Antwerpen en Toerisme Vlaanderen de Responsible Fashion Series. Dit gratis internationaal congres biedt de unieke kans om in discussie te gaan met diverse actoren uit de modesector. Jouw ondernemerschap en creativiteit te delen, in aanraking te komen met andere innovators uit de modesector in Vlaanderen en ver daarbuiten. Ook kan je jouw netwerk verder uitbreiden via on- en offline netwerkevents gelinkt aan dit congres. 
  • Fashion of the Future. Doe mee aan de pitch – georganiseerd door Antwerp Management School - om je duurzaam fashion concept in de kijker te zetten tijdens de Responsible Fashion Series. Je maakt kans om jouw briljant idee aan de jury en een internationaal publiek voor te stellen op 21 oktober. Deadline voor inschrijving is 20 september. Meer info over de procedure en selectie criteria vind je hier.
  • CONNECT X een nieuw tweedaags matchmakingevenement van Start it @KBC met een-op-een-gesprekken voor start-ups met investeerders, een netwerkavond, een rondetafelgesprek rond circulariteit, workshops en een talkshow (17-18 november).

Wil je meer informatie over het aanvragen van een subsidie voor een event dat je zelf organiseert, kijk dan even welke mogelijkheden er zijn.

 

Deel deze pagina: