Is een speed pedelec of een elektrische step iets voor jouw werknemers?

Wil je dat je werknemers ook tijdens langdurige werken vlot op het werk geraken? Speed pedelecs en elektrische steps kunnen een oplossing zijn. Schrijf je in voor het proefaanbod van Slim naar Antwerpen en laat je werknemers tal van vervoersmogelijkheden uittesten.

Vrees je vervoersproblemen door de langdurige werken aan de Oosterweelverbinding? Of wil je je werknemers stimuleren om andere vervoersmogelijkheden uit te proberen? Dan is dit aanbod van Slim naar Antwerpen iets voor jouw bedrijf. Het was al mogelijk om de elektrische fiets, stadsfiets, vouwfiets, bakfiets, Velo, DeWaterbus, De Lijn en NMBS uit te proberen. Het aanbod wordt nu uitgebreid met speed pedelecs en elektrische steps en dit dankzij een samenwerking met de nieuwe leverancier B2Bike. 

Ook voor lange afstanden

Dankzij dit proefaanbod ontdekken jouw werknemers welk vervoersmiddel bij hun persoonlijke situatie past. Met een speed pedelec bijvoorbeeld kunnen je werknemers op een vlotte manier afstanden tot 25 km overbruggen. Een elektrische step is dan weer handig voor het eerste en/of laatste stukje van een verplaatsing, in combinatie met openbaar vervoer of auto.

“Onze medewerkers zullen zeker de voordelen ervaren van speed pedelecs.”

Katoen Natie is een van de eerste bedrijven die gebruik maakt van het nieuwe aanbod. Door de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht ondervonden ze heel wat impact en daarom leverden ze al heel wat inspanningen om de (fiets)bereikbaarheid te verbeteren. “Met het nieuwe aanbod hopen we nog meer mensen te kunnen overtuigen om voor een groen alternatief te kiezen”, vertelt Dirk Lannoo, vicepresident bij Katoen Natie. “Aangezien de woon-werkafstanden naar de Waaslandhaven relatief groot zijn, zullen onze medewerkers zeker de voordelen ervaren van bijvoorbeeld speed pedelecs.”

Sluit je bedrijf aan bij Slim naar Antwerpen

Ben je geprikkeld door dit aanbod, maar is jouw bedrijf nog niet aangesloten bij Slim naar Antwerpen? Start dan hiermee. Slim naar Antwerpen begeleidt werkgevers vanaf 20 werknemers bij het uitwerken van een sterk bedrijfsvervoerplan. Het startpunt van de samenwerking is een mobiliteitsscan. Die brengt het huidige reisgedrag van je werknemers in kaart en toont het potentieel om het anders aan te pakken. Eens je als bedrijf ingestapt bent, is het proefaanbod gratis. 

Nog meer voordelen

Slim naar Antwerpen heeft je nog meer te bieden. Vanaf je aangesloten bent, kan je er ook terecht voor fietsroute- en bereikbaarheidsadvies, fietskorting voor je werknemers, partnerships met private aanbieders, en nog veel meer.

Ontdek alles over dit aanbod en sluit je aan via de knop 'Ik wil advies op maat'.  

Deel deze pagina: