Duval Guillaume Modem nieuw marketingbureau stad Antwerpen

Vanaf 1 januari 2014 gaat stad Antwerpen in zee met Duval Guillaume Modem om Antwerpen internationaal en digitaal als innovatief merk te positioneren.  

Om het marketing- en communicatiebeleid van stad Antwerpen verder uit te bouwen, doet de stad net als de voorbije jaren een beroep op externe expertise op het vlak van merk- en campagnestrategie.

Daarom lanceerde de stad een Europese oproep voor een raamcontract. De selectiecommissie verkoos Duval Guillaume Modem als de meest innovatieve partner voor Antwerpen die ook strategisch het beste aansluit bij de doelstellingen van de stad.

Doelgerichte citymarketing

Vandaag staat het marketing- en communicatiebeleid van de stad Antwerpen op een kruispunt. Het huidige bestuursakkoord, 'Respect voor A', onderstreept het belang van communicatie met de Antwerpenaar, maar formuleert de bijkomende ambitie om via doelgerichte citymarketing de troeven van de stad maximaal te promoten bij bedrijven, bezoekers en brains in binnen- én buitenland. De groep stad Antwerpen gaat daarbij voluit voor digitale communicatie.

Het nieuwe bureau Duval Guillaume Modem zal samen met de stedelijke diensten de volgende jaren concreet vorm geven aan deze ambitie.

Antwerps bureau

Hoewel de zetel van het bureau geen rol speelde in de procedure, krijgt met Duval Guillaume Modem opnieuw een Antwerps bureau de kans om de stad nu ook internationaal op de kaart te zetten.

Deel deze pagina: