Doe mee aan het Weekend van de Klant en bedank je klanten met een kleine attentie

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober organiseren Unizo, Comeos en UCM het jaarlijkse Weekend van de Klant. Als lokale handelaar of horecaondernemer in Antwerpen kan jij zoals steeds inschrijven en gebruik maken van promomateriaal om dit weekend mee bekend te maken. Een fijne manier om je klanten persoonlijk te bedanken om lokaal te shoppen. En…. je klant maakt zo kans op een reis.

Weekend om je klanten te bedanken

2020 is geen normaal jaar en zal het misschien ook niet meer worden. Maar dat neemt niet weg dat de klanten die bij jou winkelen, even extra in de watten mogen worden gelegd. Weekend van de Klant is de ideale gelegenheid om dit te doen met een lekkere attentie of een leuke actie.

Aanpassingen editie 2020

Grootse mediacampagne

Voor deze editie hebben de organisatoren gekozen om een grootschaligere mediacampagne  uit te rollen op tv, radio, in kranten en op sociale media.

Promotiemateriaal

Omwille van de coronacrisis worden dit jaar geen gratis promopakketjes verdeeld onder de deelnemers. Op de website weekendvandeklant.be kan je wel gratis affiches of materiaal voor sociale media downloaden.

De actie die jij organiseert tijdens het Weekend van de Klant, moet uiteraard in lijn zijn met de maatregelen tijdens deze coronacrisis. Deze leest u hier voor handels- en hier voor horecazaken.

Doe mee en jouw klant kan een reis winnen

Promoot zeker ook de wedstrijd waarmee je klant een reis kan winnen. Klanten die tijdens het Weekend van de Klant een originele foto posten op sociale media met vermelding van #weekendvandeklant, maken kans op één van de 5 leuke citytrips in België of één van de 2 gastronomische verwenweken in Duitsland of Frankrijk, telkens voor 2 personen. Spread the word!

Lees hier meer en schrijf je gratis in

Deel deze pagina: