De voordelen van de nieuwe Park and Rides voor je werknemers en je bezoekers

P+R Luchtbal (Copyright Dries Luyten)

Komen je werknemers en je bezoekers vooral met de wagen naar je bedrijf in Antwerpen? Dan zullen ze vast en zeker regelmatig in een file terechtkomen en/of moeilijkheden ervaren om een (betaalbare) parkeerplaats te vinden. Gelukkig is er nu een comfortabel alternatief.

P+R: talrijke voordelen

Raad je werknemers en zakenrelaties aan om hun auto achter te laten op een van de nieuwe Park and Rides (P+R) in Luchtbal, Merksem of Linkeroever. Daar stappen ze makkelijk over op een bus of tram, of nemen ze een Velo-fiets of een deelstep om hun bestemming in de stad te bereiken. Een eigen plooifiets is uiteraard ook mogelijk. De voordelen zijn talrijk:

  • ze zijn sneller op hun bestemming
  • ze hebben geen last van parkeerstress
  • ze profiteren van goedkopere parkeertarieven dan in de stad

De nieuwe Park and Rides zijn veilig en comfortabel: ruime parkeerplaatsen, veel licht, ruimte voor groen en mooi afgewerkt met hout. De slagbomen werken met nummerplaatherkenning en er is laadinfrastructuur voor elektrische wagens. Hier laat je je wagen met plezier achter.

Twee formules speciaal voor jou

Speciaal voor werkgevers zijn er twee abonnementsformules. Zo kan je kiezen voor een gegarandeerd aantal parkeerplaatsen aan een vaste prijs (300 per jaar of 25 per maand). Je beheert de nummerplaten zelf, zodat je ook zelf kan inspelen op de mobiliteit van je werknemers. Of je kiest voor een formule waarbij de parkeerkosten gefactureerd worden naargelang het gebruik. Het nadeel hierbij is dat je werknemers en bezoekers niet over een gegarandeerde parkeerplaats beschikken.

Overtuigd van de voordelen? Neem de nieuwe Park and Rides zeker op in je interne en externe communicatie (je website bijvoorbeeld). Je werknemers en je bezoekers zullen je dankbaar zijn.

Meer weten? Ontdek alles over de nieuwe Park and Rides.

Sectoren: 
Deel deze pagina: