Agenda

Zoekresultaten

  19
  21
  apr
  jun

  Innovatie een vraagstuk? Los het samen met een creatief bureau op

  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. biedt innovatietrajecten aan waar jij samen met een creatieve expert of een innovatiebureau je onderneming en je businessplan onder de loupe neemt. De stad ondersteunt je met een voucher van 500 euro.
  Organisator: 
  ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. ism stad Antwerpen
  27
  01
  apr
  jun

  Webinars over samenwerking met China

  Tijdens deze 6 gratis w ebinars krijg je toelichting bij het wat, hoe, waarom en met wie van de Chinese markt. China zat het afgelopen jaar niet stil. Ongeduldig wacht het op nieuwe samenwerkingen of terug opgepikte contacten met Europese...
  Starttijd: 
  09:00
  12
  mei

  Welke innovaties verkies jij als handelaar?

  In het Smart Retail Area-project wil de stad vanaf 2022 slimme technologieën testen in zowel de winkels als de winkelstraten. Via deze workshop willen we weten welke technologieën voor jou het meeste meerwaarde zouden bieden. Schrijf je in!
  Starttijd: 
  08:00
  Organisator: 
  Ondernemen in Antwerpen
  Locatie: 
  online
  België
  BE
  18
  19
  mei

  Accelerate Digital Health in Germany | Go Global Berlin

  Duitsland pioniert in digitale gezondheidsinnovaties. Dokters schrijven er gezondheidsapps voor als deel van een behandeling. Ontdek welke kansen de Duitse e-health markt biedt voor jouw bedrijf.
  Organisator: 
  Startups.be & Scale-ups.eu
  Locatie: 
  Online
  20
  mei

  Infosessie: jouw baanbrekend idee voor de Groenplaats

  De Groenplaats krijgt binnenkort een volledige renovatie. De stad Antwerpen lanceert een oproep naar innovatieve, digitale concepten die zorgen voor een Groenplaats van de toekomst en Antwerpen helpen profileren als smart city.
  26
  mei

  Winkellocatiemarkt België 2021

  SPRYG Real Estate Academy verwelkomt je op de 15e editie van Winkellocatiemarkt België. Dit is hét jaarlijks event voor vragers en aanbieders van winkelvastgoed.
  Starttijd: 
  12:30
  Organisator: 
  SPRYG Real Estate Academy
  Locatie: 
  Horta
  Hopland 2
  2000 Antwerpen
  België
  BE
  26
  mei

  Welke innovaties verkies jij als handelaar?

  In het Smart Retail Area-project wil de stad vanaf 2022 slimme technologieën testen in zowel de winkels als de winkelstraten. Via deze workshop willen we weten welke technologieën voor jou het meeste meerwaarde zouden bieden.
  Starttijd: 
  08:00
  02
  jun

  Webinar - Innoveren op je werkvloer, samen met stad Antwerpen

  Stad Antwerpen kan je financiële steun bieden via het toelagereglement 'nieuwe werkvloeren voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt'. Ontdek de steun van stad Antwerpen en kracht van sociale economie.
  Starttijd: 
  19:30
  Organisator: 
  Stad Antwerpen
  Locatie: 
  online
  België
  BE
  02
  jun

  Met open data naar meer impact voor je onderneming

  Met het project Datagestuurde Winkelgebieden wil de stad handelaars en horecaondernemers ondersteunen in het datagedreven ondernemen. In deze workshop leer je data gebruiken op een veilige en toegankelijke manier, om zo met meer inzichten je zaak te runnen.
  Starttijd: 
  09:00
  15
  jun

  Met open data naar meer impact voor je onderneming

  Met het project Datagestuurde Winkelgebieden wil de stad handelaars en horecaondernemers ondersteunen in het datagedreven ondernemen. In deze workshop leer je data gebruiken op een veilige en toegankelijke manier, om met meer inzichten je zaak te runnen.
  Starttijd: 
  14:00

Pagina's