Vind een bedrijfslocatie

Zoekt u als (startende) ondernemer een locatie in Antwerpen? De stad kan u hierbij helpen.

Info opvragen over bedrijfsvastgoed

Heeft u een locatie op het oog voor een (nieuwe) vestiging? Dan kan de dienst Investdesk van stad Antwerpen u daarover volgende info bezorgen:

  • stadsontwikkelingsprojecten, het ruimtelijk-economisch beleid en de mogelijkheden die dit biedt voor nieuwe en bestaande ondermingen
  • ruimtelijk-economische data die uw vestigingskeuze kunnen beïnvloeden. (cijfers over economie, socio-demografie, tewerkstelling, winkel- en horeca-aanbod)
  • begeleiding in de vergunningsprocedure (milieu- en bouwvergunningen, planologische attesten, erfgoed en andere aspecten van vestigingsregelgeving)
  • snelle en juiste doorverwijzing naar andere stedelijke diensten

Deze informatie kan u opvragen via invest@stad.antwerpen.be. Investdesk doet niet aan locatiebemiddeling, maar wij kunnen u wel in contact brengen met vastgoedbedrijven gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.

Een overzicht van het aanbod aan bedrijfsvastgoed vindt u op de websites van de erkende makelaars en op immowebsites (zoals Hebbes, Immoweb, Immovlan, Logic-immo, Spacified, Zimmo).

 

Doe een locatieaanvraag

Leegstaande gebouwen

Stad Antwerpen houdt een leegstandsregister bij van leegstaande woningen en gebouwen. Het leegstandsregister is openbaar en kan u opvragen via eigendomsbelasting@stad.antwerpen.be.

Daarnaast houdt stad Antwerpen een leegstandsregister bij van leegstaande bedrijfsgebouwen groter dan 500 m².

Voor eigenaarsgegevens verwijzen wij u door naar het kadaster. Voor vergunningsinformatie over bepaalde panden kan u terecht bij de investdesk.

 

Vastgoed van stad Antwerpen

AG VESPA beheert de vastgoedportefeuille van stad Antwerpen. Bekijk alle nieuwe panden en projecten.

Contactgegevens

Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen

Delen

Thema's