Nieuwsarchief

Zoekresultaten

  Gezocht: enthousiaste ondernemer voor het vernieuwde stadhuis en sporthal Sorghvliedt

  Heb je er altijd van gedroomd om te ondernemen op een unieke locatie? Stad Antwerpen is op zoek naar een exploitant voor het gelijkvloers en de kelderverdieping van het vernieuwde stadhuis. Dien je kandidatuur in voor 15/11!

  Toekomst van werk: belangrijke trends voor de arbeidsmarkt

  Exact voorspellen hoe de toekomstige arbeidsmarkt er zal uitzien, dat kan niemand. Eén ding is wel zeker: de ontwikkelingen zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Ontdek in dit artikel een actueel overzicht van algemene en Antwerpse tendensen.

  Is jouw horecabar klaar voor een nieuwe geschoolde bartender?

  Het tekort aan horecapersoneel in de Antwerpse horeca aanpakken, daarvoor slaan stad Antwerpen, VDAB, Diageo en het vormingsfonds Horeca Forma de handen in elkaar. Met een opleiding 'Learning For Life' krijgen Antwerpse werkzoekenden in 260 uur een opleiding tot bartender.

  Check de aanbestedingen van stad Antwerpen

  Wil jij deelnemen aan aanbestedingen van stad Antwerpen? Momenteel lopen er volgende offertevragen.

  Herbeleef Smaakmeesters: culinaire ondernemers en toptalent

  De 7de editie Smaakmeesters en Smaakmeesters Deluxe in beeld. Fier op al deze culinaire ondernemers én het toptalent in Antwerpen. Zet je. Beelden zeggen zoveel meer.

  IMPACT seats: gratis mentortraject voor impactondernemers

  Netwerk Ondernemen en stad Antwerpen bieden dit najaar samen 5 gratis mentortrajecten aan voor ondernemers die de wereld met hun product of hun dienst willen verbeteren. Stel je kandidaat voor 25 oktober.

  De Antwerpse Reus in Hoboken

  De Antwerpse Reus reist rond. De voorbije netwerksessie vond plaats in Hoboken, waar ondernemers elkaar inspireerden en samen drie belangrijke aandachtspunten formuleerden.

  6 leveringsdiensten met korting voor lokale ondernemers in Antwerpen

  Als lokale ondernemer in stad Antwerpen kan je een korting krijgen wanneer je beroep doet op een koerierdienst. De vele leveringen zorgen immers voor extra verkeer in de stad. Daarom wil Slim naar Antwerpen slimme stadsdistributie promoten. Want efficiënt leveren optimaliseert niet alleen jouw service; het draagt ook bij tot vlotter verkeer en bijgevolg een aangenamere stad.

  Maak kennis met ComPas: een waardevolle tool in je selectieprocedure

  Meer dan 1.100 Antwerpse jongeren hebben een CompetentiePaspoort op zak. De kans dat je als Antwerps bedrijf eens met zo’n CompetentiePaspoort te maken krijgt, is dus groot. Maar wat is een ComPas precies en wat is de meerwaarde voor je onderneming?

  Organiseer je een matchmakingevent in 2021? Krijg steun van de stad

  "Met de financiële ondersteuning van de stad nodigden we ook buitenlandse gasten uit voor presentaties en deelnames aan 1:1 videocall meetings. Zo creëerden we een unieke netwerking-opportuniteit, die door 600+ deelnemers gesmaakt werd."

Pagina's